De Suppord skills week

Vanaf : Dinsdag 30 Juli

De Suppord skills week

Deelname aan deze activiteit is gratis

Locatie: Boeieraak 1, Papendrecht

Check hier het complete programma

Beats maken kennismaking les: Tijdens de les beats maken leer je de basisvaardigheden van het programma FL Studio. Dit is een software programma waar bekende Dj's hun tracks en beats mee maken. Dit kunnen dance beats zijn maar ook hiphop beats enz. Een eigen laptop is handig maar niet noodzakelijk. (wel even inschrijven)

Kickboks kennismaking les: Wil jij op je eigen niveau een keer meedoen met kickboksen? Pak dan nu je kans en kijk of dit een sport voor jou is. Je hoeft niet bang te zijn dat je het niet bijhoudt want er wordt rekening gehouden met wat jij kan. Superleuk om een keer mee te doen. (wel even inschrijven)
 

Studio Opname: Heb jij altijd al een keer een liedje willen inzingen of een rap willen opnemen? Pak dan nu je kans. Dit kan namelijk in een professionele muziekstudio bij Suppord. Schrijf je in en dan bespreken we hoe dit in zijn werking gaat. (wel even inschrijven)
 

Cruyff Court: Elke woensdag- en donderdagavond in de maanden Juni en Juli worden er voetbaltoernooien georganiseerd op het Cruyff Court. Kom alleen of met je vrienden. Je hoeft je hier niet voor op te geven. Je kan op locatie gewoon meedoen. (inschrijven is niet nodig)
 

DJ'en kennismakingles: Altijd al eens willen ontdekken of DJ'en iets voor jou is. Op onze DJ set leer je de basis van het DJ'en, het beatmixen en hoe de techniek werkt. Dit leer je van een ervaren DJ. (wel even inschrijven)
 

Photoshop kennismaking les: Wil jij ook een keer leren hoe je foto's kan bewerken via photoshop? Doe dan mee met deze les. Van een ervaren grafisch ontwerper (die covers maakt voor bekende artiesten) leer je om te gaan met het programma photoshop. Een eigen laptop is handig maar niet noodzakelijk. (wel even inschrijven)
 

Sport bootcamp les: Wil jij op je eigen niveau lekker sportief bezig zijn? Pak dan nu je kans. Tijdens de bootcamp les gaan we diverse sportieve oefeningen doen zodat je fit blijft/ wordt. Je hoeft bang te zijn dat je het niet bijhoudt want er wordt rekening gehouden met wat jij kan. (wel even inschrijven)
 

Check hier het complete programma

Activiteitenplanning

  • Dinsdag 30 Juli
  • Woensdag 31 Juli
  • Donderdag 1 Augustus
  • Vrijdag 2 Augustus
Medewerker suppord Chandre Nandoe

Chandre Nandoe

Voor inschrijvingen en meer informatie kan je bij mij terecht!

Contactgegevens

06-38843574