Fotoshoot goede doelen

Woensdag 19 Juni

Fotoshoot goede doelen

Deelname aan deze activiteit is gratis

Locatie: Boeieraak 1, Papendrecht

Jongeren maken fotoshoots voor het goede doel bij Suppord (jeugd en jongerenwerk)

Ooit een fotoshoot gedaan? Het is nu mogelijk om dit bij Suppord (Boeieraak 1) te laten maken en dat voor een vergoeding die jij ervoor wilt geven. Het bedrag dat jij betaalt voor de fotoshoot doneren de jonge fotografen in zijn geheel aan het goede doel. Er zijn 3 goede doelen waar je zelf uit mag kiezen:  Stichting Free a Girl, Stichting Petit Cobi, KWF Kankerbestrijding. De fotoshoot duurt 30 minuten en is op afspraak.

Bij Suppord is er een groep jongeren actief bezig met fotografie. Ze zijn op dit moment bezig met studiofotografie en gebruiken hiervoor een echte fotostudio. Aangezien ze toch foto's moeten maken bedachten ze deze leuke actie. Zo zijn ze bezig om hun eigen talent te ontwikkelen maar doen ze direct iets moois voor de maatschappij. De fotografen zijn nog geen professionals maar kunnen wel al erg goed fotograferen. De foto's worden digitaal meegegeven.

De fotoshoots worden ingepland op woensdag- of donderdagavond. Wil je graag meedoen aan de fotoshoot of heb je hier vragen over, schrijf je dan in via c.nandoe@papendrecht.nl

Medewerker suppord Chandre Nandoe

Chandre Nandoe

Voor inschrijvingen en meer informatie kan je bij mij terecht!

Contactgegevens

06-38843574