Online fotowedstrijd

Vanaf : Vrijdag 15 Mei

Online fotowedstrijd

Deelname aan deze activiteit is gratis

Locatie: Papendrecht

Ben jij tussen de 12 en 21 jaar en houd je van foto's maken? Doe dan nu vanaf vrijdag 15 mei mee met onze online fotowedstrijd.

Dit werkt als volgt: Elke vrijdag komt er een nieuwe opdracht online. De opdracht wordt geplaatst op Instagram (@suppordpapendrecht) en Facebook (suppordpapendrecht ). Je kunt je ook inschrijven voor de wedstrijd zodat de opdrachten digitaal naar je toegestuurd worden. Vervolgens heb je een week de tijd om de opdracht uit te voeren en jouw mooiste foto op te sturen naar jongerenwerker Manon van Leeuwen - md.van.leeuwen@papendrecht.nl.

De foto's mogen met een fotocamera of met een telefoon gemaakt zijn. De beste foto's worden door onze jury uitgekozen. De jury bestaat uit 3 personen waaronder een professionele fotograaf. Na de coronacrisis organiseert Suppord een expositie waar we de beste foto's zullen tentoonstellen. Daarnaast krijg de fotografen van de beste foto, een kopie van zijn/ haar foto in hoge kwaliteit.

Wanneer je de opdracht toegestuurd wilt krijgen via WhatsApp of andere vragen hebt, stuur dan een bericht naar md.van.leeuwen@papendrecht.nl.

Activiteitenplanning

  • Vrijdag 15 Mei
  • Vrijdag 22 Mei
  • Vrijdag 29 Mei
  • Vrijdag 5 Juni
  • Vrijdag 12 Juni
Medewerker suppord Manon van Leeuwen

Manon van Leeuwen

Voor inschrijvingen en meer informatie kan je bij mij terecht!

Contactgegevens

06-23041576