Stagiair Suppord

01-04-2022

Stagiair Suppord

 Het mooie van mijn werk is dat ik elke dag kansen creëer voor jongeren samen met jongeren''

Word jij enthousiast van het lezen van deze quote? Lees dan vooral verder.

Wij, als Suppord zijn per 1 mei 2022 opzoek naar een stagiair. Dit kan zowel een maatschappelijke, oriënterende als een doelgerichte stage zijn. Als stagiair jongerenwerker ondersteun je de jeugd/jongerenwerkers in hun dagelijkse bezigheden. Maar natuurlijk kijken we ook naar jouw leerdoelen en wensen. De ruimte om zelf een passend project op te zetten met ondersteuning, is bij ons aanwezig.

Onze doelgroep zijn alle kinderen en jongeren van Papendrecht in de leeftijd van 6 t/m 21 jaar.  Het stimuleren van zelfstandigheid en het ontwikkelen van talenten staan bij ons centraal. Dit doen we op verschillende manieren: Door te informeren, adviseren, coachen maar ook door het stimuleren van ontmoeten. 

Om de aansluiting te vinden werken we zowel locatiegericht als vindplaatsgericht. We zoeken de jeugdigen daar op waar zij zich bevinden. Of dit nu op straat is, op school, bij verenigingen of in huis via social media. We zoeken altijd naar mogelijkheden om het contact te vinden en te behouden.

Ben jij die enthousiaste en leergierige student die de wereld een beetje mooier wil maken. Schrijf dan een brief waarin je het volgende vermeld. Je motivatie, de periode en het aantal uur dat je stage wil lopen. Dit kan naar info@suppord.nl